4 Haz 2018

iPhone SE 2 arka paneli sızdırıldı!






Apple’ın merakla beklenilen yeni modeli iPhone SE 2 her geçen gün yepyeni bilgilerle karşımıza çıkıyor. İşte iPhone SE 2 arka panel sızıntısı!

iPhone SE 2 arkası nasıl olacak?

Apple’ın uzun bir süredir değiştirmediği tasarımlar büyük eleştiriler alırkeniPhone 8 ailesi ve iPhone X ile değişim çanları çalmaya başlamıştı. Apple, metal yekpare tasarımın yerini yavaş yavaş cam bırakırken iPhone X ile de çerçevelerden kurtulacaklarının sinyalini vermişti.
Bir süredir gündemde yer alan iPhone SE 2 ise ilk modelde olduğu gibi eski bir tasarımla değilde sıfırdan tasarlanmış gibi gözüküyor. Ön tarafta çentikli ekranın yer alacağı artık neredeyse kesinken arka tarafta ise iPhone 8 modellerindeki ile benzer bir yüzey yer alacak.
Zira ortaya çıkan son görsellerde bunu kanıtlar nitelikte. iPhone X ve iPhone 8modellerinin yeniden tasarlanarak küçültülmüş bir kasaya sığdırılmış hali diyebileceğimiz iPhone SE 2, cam yüzey sayesinde oldukça şık gözükecek.
iphone se 2 arka panel
Donanım tarafında ise iPhone 7 modelinde kullanılan A10 Fusion işlemcinin yer alacağı modelde 2 GB RAM ve 32 ile 128 GB dahili depolama sunulması bekleniyor. Arka tarafta 12 Megapiksellik tek kamera kullanılmaya devam edilecekken ön tarafta ise 5 Megapiksellik kamera 7 Megapiksellik FaceTime kameraya yükseltilecek.
Siz cam arka panel hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sosyal Ağlarda Paylaş!

Facebook TwitterGoogle+ Vkontakte
Bunlara Baktınız mı ? × +
iPhone SE 2 arka paneli sızdırıldı!
4/ 5
Oleh